FANDOM


Minimuikku.png (lataa)‎ (40 × 40 kuvapistettä, 1 KiB, MIME-tyyppi: image/png)

Ei voi muistaa lähdettä, puolitoista vuotta sitten joltain fanisivustolta, mutta nyt sivustoa ei enää löytynyt. Laitetaan nyt kaiken varalta sitten kuitenkin tämä:

Tämä kuva on tekijänoikeuden alaisesta taideteoksesta. Sen käyttö perustuu tekijänoikeuslain (1961/404) 25 §:ään, jonka mukaan julkistetuista taideteoksista saa ottaa tekstiin liittyviä kuvia arvostelevaan tai tieteelliseen esitykseen. Kuvan muu käyttö on kiellettyä.


Minipoliisi

Moomin Characters Oy Ltd on virallinen Muumien tekijänoikeuksien haltija. Kaikki Muumilaakson hahmot ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä maailmanlaajuisesti. Kaikissa Muumeja koskevissa asioissa on käännyttävä Moomin Characters Oy Ltd:n puoleen.


Esiintyy näillä sivuilla
()

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet millainen tiedosto oli sillä ajan hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen2. syyskuuta 2007 kello 23.26Pienoiskuva 2. syyskuuta 2007 kello 23.26 tallennetusta versiosta40 × 40 (1 KiB)Miccoh (keskustelu | muokkaukset)Ei voi muistaa lähdettä, puolitoista vuotta sitten joltain fanisivustolta, mutta nyt sivustoa ei enää löytynyt. Laitetaan nyt kaiken varalta sitten kuitenkin tämä: {{Taideteos}}

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki