FANDOM


Parta-pete

Muumimamma antaa Parta-Petelle yrttilääkettä.

Parta-Pete on yksi sarjakuvassa Muumimamman vaarallinen nuoruus esiintyvistä sivuhenkilöistä. Hän on vatsataudista kärsivä merirosvo.

UlkonäköMuokkaa

Parta-Pete on tummanruskeapartainen noin Muumimamman kokoinen merirosvo, jonka parta ja hiukset peittävät hänen koko vartalonsa kasvoja ja ruskeita raajoja lukuun ottamatta. Hänellä on suussaan jäljellä vain kaksi hammasta. Päässään hän pitää ainoaa vaatekappalettaan, punaista merirosvohuivia.

EsiintymisetMuokkaa

Kun merirosvot vangitsevat nuoren Muumimamman, he aikovat ostaa lunnasrahoilla rommia riippumatossa vatsatautia sairastavalle Parta-Petelle lääkkeeksi, mutta Muumimamma ilmoittaa osaavansa keittää siankärsämöä sisältävää yrttilääkkeitä ja parantaa Parta-Peten. Myöhemmin Parta-Pete tavataan vielä syömässä Muumimamman paistamaa ohukaista. Aluksen jouduttua myrskyyn Parta-Peten kohtalo jää epäselväksi, eikä häntä tavata muissa Muumi-kirjoissa.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki