FANDOM


Tervetuloa Muumitalon vieraskirjaan! Voit kirjoittaa vieraskirjaan klikkaamalla sivun ylälaidassa olevaa Muokkaa linkkiä. Toivottavasti pidät Muumitalossa viettämästäsi ajasta! --Minimuumi Muumiterveisin Nipsu (♫♪) 26. heinäkuuta 2007 kello 12.16 (UTC)

Hyvä projekti.--Vilkku 31. heinäkuuta 2007 kello 18.04 (UTC)

Muumit rulez


Moi! Tämähän on hauska sivu, minun pikkuveli halusi olla muumipeikko pienenä! :D Toivon että vastaatte tähän! =) Muuten yhteen aikaan oli sellainen muumipeli missä voitti joku Saija ja se oli semmoinen kun: piti niinkun seikkailla siellä ja sillä lailla. NYT EN LÖYDÄ SITÄ SIVUA ENÄÄ, TOIVON ETTÄ NEUVOTTE! t-jonna! :)

Moi Jonna, tervetuloa Muumitaloon! Auttaisi ehkä hieman, jos kertoisit tarkemmin pelistä jota etsit. Seikkailupelejä kun taitaa olla aika paljonkin, niin en voi olla varma mitä niistä tarkoitat. --Miccoh 24. syyskuuta 2007 kello 15.29 (UTC)
Moi Kivat sivut tykkään muumeista T:Bentley

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki