FANDOM


Huomaatko muokkaa-välilehden jokaisen artikkelin ylälaidassa? Muumitalossa voit muokata sivuja milloin haluat, myös ilman käyttäjätunnusta. Kun näet punaisen linkin, se tarkoittaa, että kyseistä artikkelia ei ole vielä kirjoitettu, ja pääset linkin kautta suoraan kirjoittamaan artikkelia.

Mikä Muumitalo on?

Muumitalo on Wikipedian kaltainen, vapaasti muokattava wiki Muumeista. Muumitalo käyttää GNU Free Documentation License -lisenssiä, mikä tarkoittaa sitä, että Muumitalo on vapaa ja myös pysyy sellaisena ikuisesti. Katso Tekijänoikeudet koskien yksityiskohtia ja avoimen ja vapaan sisällön taustoja.

Miten tämä voi toimia?

Tavalliset ihmiset, kuten sinä, rakentavat koko ajan tätä projektia. Juuri tälläkin hetkellä he muokkaavat ja luovat artikkeleita. Ehkä voisi olettaa, että Muumitalo olisi ala-arvoinen tuote, koska sen sisältö on kenen tahansa muokattavissa. Mutta juuri siitä syystä, että se on avoinna kaikille, monista sen artikkeleista muodostuu hyviä ja jatkuvasti parempia, koska kuka tahansa voi tarkastaa ja parantaa niitä.

Voit välittömästi ryhtyä töihin ja toimittaa juuri sitä artikkelia, jota haluat! Artikkelin muokkaamista varten et tarvitse käyttäjätunnusta, mutta käyttäjätunnuksen avulla saat Muumitalon käyttöä ja kommunikointia helpottavia työkaluja.

Miten voin auttaa?

Uudet osallistujat ovat aina tervetulleita Muumitaloon, ja heitä kannustetaan muokkaamaan sivuja rohkeasti. Kun muokkaat artikkeleita, älä huolehdi liikaa virheistä, koska muut osallistujat seuraavat muiden tekemiä muutoksia Tuoreet muutokset -sivulta. Muumitalossa on ystävällisiä ja kokeneita käyttäjiä, jotka enemmän kuin mielellään auttavat. Jos mieleesi tulee kysymyksiä, käväise kahvihuoneessa kysymässä neuvoa!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki