FANDOM


Talvinuotio

Muumipeikko ja Tuu-Tikki istuskelemassa nuotiolla

Tällä sivulla keskustellaan Muumitalosta. Lisää kysymyksesi alimmaiseksi ja anna aiheelle otsikko, niin saamme sivun pysymään järjestyksessä ja tulevaisuudessa uudet kysymykset on helppo havaita.

Yleistä höpöttelyä Muumitalosta Muokkaa

Hei siistiä, tällainenkin on. Ihme kun en ole vielä löytänyt, vaikka olen Googlella kovasti etsiskellytkin? Ei siis tarvitsekaan aloittaa tällaista projektia itse. ;) --Miccoh 18. elokuuta 2007 kello 17.18 (UTC)

Niin, tämä kyllä löytyy googlesta, muttei ihan sieltä ensimmäisten hakutulosten joukosta! :D Tervetuloa vaan kaikki parantamaan Muumitaloa! --Minimuumi Muumiterveisin Nipsu (♫♪) 19. elokuuta 2007 kello 13.43 (UTC)

Pistin tästä wikistä jotain höpötystä Last.fm-sivuston Moominland-ryhmään, kun siellä on ainakin pari ulkomaalaista ollut kovia Muumi-faneja. Jos vaikka saataisiin tuota englanti-puoliskoakin pikkuisen laajennettua... --Miccoh 3. syyskuuta 2007 kello 20.25 (UTC)

Ideointia (Käyttäjälaatikko)Muokkaa

Tiedättehän kun Wikipediassa ihmiset laittavat käyttäjäsivulleen niitä hienoja nappuloita esimerkiksi käyttäjän osaamista kielistä ja muistakin asioista? Voisi tännekin kehitellä jonkin sellaisen systeemin, mutta niissä nappuloissa olisikin Muumi-tavaraa ja niitä lisäämällä käyttäjäsivulleen voisi näyttää Muumi-kokoelmansa sivulla vieraileville. :D Kunhan tässä pohdiskelen... :) --Miccoh 31. elokuuta 2007 kello 20.21 (UTC)

Hyvä idea! Kopioin Wikikirjastosta mallineen Käyttäjälaatikko, tuolta löytyy myös ohjeet sen käyttämiseen. --Minimuumi Muumiterveisin Nipsu (♫♪) 2. syyskuuta 2007 kello 12.18 (UTC)

Hieman käyttäjälaatikkoihin liittyen, tutkiessani muiden wikioiden mallineita huomasin tällaisen hienon User infoboxin: http://swgames.wikia.com/wiki/Template:User_infobox sekä käyttäjälaatikon, joka näyttää käyttäjän muokkausmäärän: http://swgames.wikia.com/wiki/Template:User_edits Mielenkiintoisiahan nuo ovat, mutta en tiedä paljonko niistä täällä olisi hyötyä...? :P --Miccoh 22. syyskuuta 2007 kello 22.43 (UTC)

Lisää ideointia (Kuukauden yhteistyö)Muokkaa

Kannattaisikohan tänne laittaa Wikipedian yhteistyöartikkelin tapainen juttu? Se auttaisi ihmisiä löytämään keskeneräisiä ja pieniä sivuja, joita he voivat parantaa. --Minimuumi Muumiterveisin Nipsu (♫♪) 3. syyskuuta 2007 kello 05.35 (UTC)

Juu no mikä ettei. Siis joka viikolle uusi artikkeli niin kuin Wikipediassa näköjään on? Voisi olla mielenkiintoista. Tuollaisen aikataulun kanssa muokkailu ei jäisi vain sellaiseksi satunnaiseksi, vaan siihenkin saisi vähän ryhtiä. :P --Miccoh 3. syyskuuta 2007 kello 14.27 (UTC)
Juuri niin. Mutta täällä on vielä niin vähän muokkaajia, että kannattaa varmaan laittaa yhteistyöartikkeli kuukaudeksi kerrallaan. Asiasta voi laittaa lisää ideoita sivulle Muumitalo:Kuukauden yhteistyö. --Minimuumi Muumiterveisin Nipsu (♫♪) 3. syyskuuta 2007 kello 15.42 (UTC)

Taas lisää ideointia (Sarjakuvaprojekti)Muokkaa

Voisi ehkä tehdä sarjakuvien kanssa samanlaisen wikiprojektin kuin Muumilaakson tarinoita -jaksojen kanssa, eli että kirjoittaisi jokaisesta sarjakuvasta jotakin... Ehkä tämä ei ole ihan kovin ajankohtainen idea kun ei niistä animaatiojaksoistakaan ole vielä paljon tekstiä tullut. (Enpä ole saanut aikaiseksi aloittaa dvd:iden keräämistä, sitten ehkä kirjoitan animaatioprojektiinkin enemmän.) --Miccoh 3. syyskuuta 2007 kello 17.12 (UTC)

Niin, katsotaan nyt nämä animaatioartikkelit ensin. --Minimuumi Muumiterveisin Nipsu (♫♪) 3. syyskuuta 2007 kello 17.46 (UTC)

Apua!Muokkaa

Mitäs pahaa minä olen tehnyt kun en näy ollenkaan käyttäjälistassa... :P --Miccoh 3. syyskuuta 2007 kello 20.57 (UTC)

Lista varmaan päivittyy esimerkiksi kerran viikossa, joten et ole vielä siinä. En ole varma, mutta se saattaa olla näin. --Minimuumi Muumiterveisin Nipsu (♫♪) 4. syyskuuta 2007 kello 04.22 (UTC)

Pilaversiot? Muokkaa

Poistintässä äskettäin sivun, joka käsitteli Doomilaakson tarinoita, eli Muumi-pilaversiota, jossa animesta otetut kohtaukset on dubattu uusiksi varsin rumalla kielenkäytöllä. Sanoisin, että nämä huonot pilaversiot, jotka eivät ole edes hauskoja, eivät kuulu Muumitalowikin piiriin, mutta ajattelin kysyä, mitä muut ajattelevat aiheesta. --Minimuumi Muumiterveisin Nipsu (♫♪) 27. tammikuuta 2008 kello 16.48 (UTC)

Minua ei henkilökohtaisesti kauheasti kiinnosta. Eri asia ehkä, jos olisi jotain laadukasta hyvän maun rajoissa olevaa. (Lisäksi meitä alettaisiin löytää Googlella Doomilaakson tarinoilla, mikä puolestaan tuo mahdollisesti jonkin verran ei-toivottuja käyttäjiä. ;)) --Miccoh 28. tammikuuta 2008 kello 23.21 (UTC)

Mitä muutoksia muumilaakson tarinoita -sarjaan tehtiin jakson 77 jälkeen? Muokkaa

Hei!

Osattaisiinko täällä antaa vastauksia seuraavaan kysymykseen: Mitä muutoksia muumilaakson tarinoita -sarjaan tehtiin jakson 77 jälkeen? Etusivullanne mainittiin, että televisiosarja koostuu itse asiassa kahdesta eri sarjasta, eli vaihtuivatko tekijät täysin tuon jakson 77 jälkeen? Jos näin on, niin vaihtuivatko myös kaikki sarjan tekijät ja miksi tällainen muutos tehtiin? On hämmentävää katsoa noita uudempia jaksoja kun tuntuu, että kaikki tuntuu muuttuneen: niin piirrosjälki, käsikirjoitus kuin ohjauskin.

Hienoa jos joku osaisi vastata. =)

Hei. Minä en ainakaan tiedä mikä on muutosten syynä. Kun tarkistin, niin näyttäisi lopputekstitkin säilyneen samana. --Miccoh 23. huhtikuuta 2008 kello 19.41 (UTC)
Ainakin Wikipedian mukaan ainakin ohjaajat ovat vaihtuneet. http://en.wikipedia.org/wiki/Moomin_%281990_TV_series%29 --Miccoh 25. huhtikuuta 2008 kello 15.10 (UTC)

Uusia henkilöitä Muokkaa

Olisiko mahdollista saada tänne tietoja Ötökkä-Salomesta, Tulppaanasta, Tuitusta, Tuhtosta, Tahmatassusta, Ninnistä, Nyytistä, Muhvelista, Miskasta ja Hommulista?

Monaco -teema Muokkaa

Huomasin vastikään selatessani Muumitaloa pitkästä aikaa kirjautumatta sisälle, että Wikian oletusteema on jokin aikaa sitten muutettu Monacoksi. Koska Muumitalon kustomoitu ulkoasu ei toimi Monacossa, lisäsin artikkeleiden ylälaitaan ohjeet käytettävän teeman vaihtamisesta takaisin Monobookiin. Mikäli asian tiimoilta on kysymyksiä, niin kysykää pois. :) --Minimuumi Muumiterveisin Nipsu (♫♪) 8. elokuuta 2008 kello 16.38 (UTC)

Artikkeleihin lisäämistä? Muokkaa

Hei, olen uusi käyttäjä Muumitalossa ja kysymyksenä kuuluisi, että aiotaanko täällä kertoa vähän enemmän aiheeseen kohdistuvasta historiassa sen tapahtuma aiheisiin, esiintymiset (esim. kirjoissa, telvisiossa ja muussa mediassa) sekä trivia osio muusta pienistä tiedon rippeistä?

Tai onko kyse siitä, että tämä wiki sivusto pidettäisiin vähän yksinkertaisemmassa muodossa? Olisin valmis kertomaan hahmo artikkeleista sekä animaatiosta vähän enemmän. --MarioSonic 2. elokuuta 2009 kello 08.16 (UTC)

Hei. Minun puolestani ainakin voisi kirjoittaa vaikka millaista nippelitietoa. Minun on itsekin pitänyt, mutta kirjojen lukemisesta vaan on ihan liikaa aikaa että juuri nyt pystyisi, enkä varmaan ihan tässä lähiaikoina ehdi lukeakaan. Tervetuloa Muumitaloon! --Miccoh 7. elokuuta 2009 kello 19.05 (UTC)

Hahmoartikkelit tarvitsevat mallinteen. Muokkaa

Koska en osaa ollenkaan tehdä mallinne -artikkelia, pyytäisin apua jonkun tekemään mallinne -artikkelia hahmoile. Tai onko sellainen jo tehty tänne? --MarioSonic 25. helmikuuta 2010 kello 16.39 (UTC)

TÄRKEÄÄ! Vandalismia tehty Muumitalo -Wikissa? Muokkaa

Osaako joku sanoa, mitä noille artikkeleille voidaan tehdä, kun erilaiset rekisteröitymättömät käyttäjät lähettävät rivoa ja vääränlaista tietoa artikkeleista? Jopa yksi huono artikkeli on tehty luultavasti samoilta tekijöiltä, mutta artikkelista on ilmoitettu. Luultavasti teksti on peräisin tyypillisiltä 10 -vuotiailta kakaroilta. Asiaan on jotenkin puututtava! Toivon, että vastaisitte tähän nopeasti. --MarioSonic 2. syyskuuta 2010 kello 16.54 (UTC)

Onkos täällä ketään?Muokkaa

Heipä hei. Onkos täällä enää ketään. Koko paikka tuntuu kuolleen kun ei ole artikkeleita vähään aikaan muokattu. Yritän nyt parhaani mukaan korjata sekavia artikkeleita yms. --Pyscowicz (keskustelu) 28. huhtikuuta 2016 kello 15.14 (UTC)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki