Fandom

Muumitalo

Fredrikson

350sivua
tässä wikissä
Add New Page
Keskustelu0 Share


Tooticky.gif Voit auttaa Muumitaloa kuvittamalla tämän sivun.
kaikki kuvitusta kaipaavat sivut
Fredrikson.gif

Fredrikson

Fredrikson on Muumipapan nuoruudenystävä ja keksijä. Fredrikson on omalaatuinen keksijä, mutta muuten hyvin mukava.Hänellä on tiettävästi lukuisia keksintöjä joskin hänen tunnetuin keksintönsä on amfibilaiva Merenhuiske. Fredriksonin jälkeläisistä tiedetään että hänellä on poika,joskin hänet näkee harvoin Muumilaaksossa, mutta on siellä kumminkin vakituisena asukkaana. Lisäksi Fredriksonilla on veljenpoika Hosuli. Fredriksonin vanhemmista ei tiedetä mitään.

Ohjelmassa-televisioissa Muumilaakson tarinoitaMuokkaa

  1. Muumipapan muistelmat 1
  2. Muumipapan muistelmat 2
  3. Muumipapan muistelmat 3
  4. Muumilaakson tarinoita 25 Muumipapan muistelmat
  5. Muumi 08 Muumipapan muistelmat

MerenhuiskeMuokkaa

Merenhuiske on valaanmuotoinen ja -kokoinen alus, joka pystyy lentämään, sukeltamaan, purjehtimaan ja kulkemaan maalla. Merenhuiske oli alunperin Fredriksonin suunnittelema talolaiva, jossa oli työntövoimana vesiratas. Fredrikson muutti laivansa amfibiksi Itsevaltiaan nimitettyä hänet kuninkaalliseksi keksijäksi.

Katso myösMuokkaa

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki